قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۹/۱۲ - ۱۰:۴۹
روز پرحادثه در فارس

جاده‌های استان فارس ۱۳ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی فارس گفت: بر اثر تصادف‌های صورت گرفته در جاده‌های ۳ شهرستان فارس ۱۳ نفر کشته و ۹ نفر زخمی شدند.

جاده‌های استان فارس ۱۳ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت

به گزارش سراج24، محمدرضا‌ عالی‌منش اظهار داشت: در سانخه نخست که دیروز در فسا رخ داد، برخورد نیسان و پراید جان چهار نفر از هم‌وطنان‌مان در شهرستان فسا را گرفت.

وی بیان کرد: در این حادثه که در کیلومتر 5 جاده فسا به داراب اتفاق افتاد بر اثر آتش گرفتن پراید، چهار سرنشین آن در آتش سوخته و فوت کردند. سه سرنشین خودروی نیسان مصدوم و به بیمارستان ولی عصر(عج) فسا منتقل شدند.

 عالی‌منش گفت: در حادثه‌ای دیگر نیز که 15:10 در محور لار – جهرم و در گردنه بریز رخ داد، براثر سانحه تصاف سه مصدوم و دو کشته برجای گذاشت.

وی تصریح کرد: ساعت 17:54 نیز در حادثه‌ای دیگر برخورد 2 خودرو ال90 و پژو405 در گردنه امامزاده اسماعیل(ع) اقلید به سمت مرودشت‌، 7 کشته و 3 زخمی برجای گذاشت.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی فارس با بیان اینکه در این حوادث ترافیکی که متاسفانه بی‌احتیاطی جان تعدادی از هم استانی‌های فارس را گرفت گفت: تلاشگران اورژانس، هلال احمر فارس و سایرنیروهای امدادی به همراه پلیس به موقع سرصحنه حاضر و امدادرسانی لازم را انجام دادند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••